Jedz i chudnij!

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Należy konsumować, aby redukować
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie serwować
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są też tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
spożywamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz można jeść w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dają sytość oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
obiedzie, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są bardzo dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi zjadać
każda kobieta, aby
błyskawicznie
trawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Pyszne jedzenie
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
przygotować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie zakazane

tabletki na odchudzanie najskuteczniejsze forum